Slut med røg og ubehag?
Prøv en el-cigaret med nikotin


DANSMOKE™ HAR MANGE FORDELE

DanSmoke™ er sundere end tobaksrygning, kan ryges overalt, og sparer dig for rigtig mange penge.

"Tobaksrøg indeholder mere end 4.000 kemiske stoffer, hvoraf mange er giftige eller mutagene, 50 af stofferne er kræftfremkaldende. Rygning øger stofskiftet og kan på den måde nedsætte rygerens vægt en smule. Nikotin er en effektiv sultdæmper, og tidligere rygere udvikler ofte spisevaner med junk food, når de forsøger at mætte tobakshungeren med småspisning."*

En tredjedel af dem, som holder op med at ryge, forøger deres vægt. Nikotinen i DanSmoke™ gør, at du ikke får abstinenser og ikke forøger din vægt, når du skifter fra tobaksrygning til DanSmoke™, da du bevarer et højt stofskifte og forbrænding.


* Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Cigaret

SPAR OP TIL 76% MED DANSMOKE™

Nedenfor kan du se, hvor meget du kan spare ved at skifte til DanSmoke™.

Månedspakken fra DanSmoke™ indeholder 25 filtre svarende til ca. 600 alm. cigaretter. I praksis svarer det ofte til endnu flere cigaretter, da der ikke er noget spild med DanSmoke™ e-cigaretten. Du suger bare i filteret efter behov og har ikke noget spild i forbindelse med at tænde og slukke den, som det er tilfældet med en almindelig cigaret.

DanSmoke™ koster ca. 1 kr. per cigaret.

DU MÅ RYGE OVERALT MED DANSMOKE™

Med DanSmoke™ må du ryge alle offentlige steder, her er nogle eksempler.

Restaurant, café og diskoteker

Da rygeloven blev indført for nogle år siden, blev det samtidig helt forbudt at ryge på restauranter, caféer, barer, diskoteker mm. som er større end 40 m2. Men e-cigaretter er ikke omfattet af forbuddet, og du kan derfor nyde dem, hvor du har lyst.


Bus, tog, fly og metro

Det er efterhånden en del år siden, at rygning i offentlige transportmidler blev forbudt. Derfor kan fly-, tog-, eller busrejsen godt være lang, men med en e-cigaret kan du ryge på turen, uden at det generer dine medpassagerer.


Ryg på arbejdspladsen

Ville det ikke være meget rart, hvis du kunne slippe for turen til rygekabinen eller udenfor, når du vil ryge på dit arbejde? Med en e-cigaret kan du fortsætte med det du er i gang med, og du slipper for at gå væk fra skrivebordet.


Ryg i bilen

Rygning i bilen er for mange blevet bandlyst, især når man har børn med. Men med en e-cigaret kan du ryge, når det passer dig, uden at udsætte andre for passiv rygning eller lugtgener.


Hospital, hotel og andre
offentlige opholdssteder

Når man er indlagt på hospitalet eller som besøgende er det ikke nemt at få stillet tobakstrangen. Derfor er e-cigaretter oplagte som et perfekt alternativ til almindelige cigaretter.


Elevator, lobby og gangarealer

Kort sagt over alt. Du behøver ikke at tænke på forbud og hensyn til andre mennesker. Du kan nyde tobak, når du har lyst, og hvor du har lyst.


Undgå passiv rygning

Ikke nok med at e-cigaretter ikke er omfattet af rygeloven, så er de faktisk også fuldstændig harmløse for dine omgivelser og dig selv. Fremfor at udånde røg med skadelige stoffer, er det vanddamp, som er helt uskadelig.


HVORDAN VIRKER DANSMOKE™?

DanSmoke™ er den seneste generation af elektroniske cigaretter og af højeste kvalitet

DanSmoke™ er produktudviklet i Danmark i samarbejde med amerikanske forskere.

Dette high-tech produkt består af avancerede mikroelektroniske komponenter og en patenteret forstøver, der indeholder flydende nikotin og simulerer røg, ligesom en almindelig cigaret, men helt uden brug af ild. Væsken i nikotinampullen indeholder ren nikotin og naturlige aromastoffer godkendt til fødevarer.

Du får en fornemmelse meget lig almindelig rygning og kan skifte fra almindelige cigaretter til DanSmoke™ uden at skulle ændre rygevaner.

LED-lyset tænder,
når man suger i
cigaretten

Batteri

Sensor som udløses,
når man tager et sug

MICROPROCESSOR
Styrer varmelegmet
og LED lyset

Varmelegme
som frigiver nikotin

FILTER
Indeholder
naturlig nikotin


  • USB-LADER
  • BATTERI
  • FILTER

Når du har røget et filter færdigt, så skruer du det blot af cigaretten og smider det væk. Du skal ikke selv påfylde nikotin eller smagsstofferne. Du sætter blot et nyt filter på cigaretten og kan ryge videre med det samme igen. Cigaretten kan benyttes til det, der svarer til 8-12 cigaretter, inden den skal oplades med den medfølgende oplader.

Så du kan ryge hvad der svarer til til ca. 200 sug, før den elektroniske cigaret skal en tur i opladeren.

DET FÅR DU MED DANSMOKE™

Dansmoke™ startsættet indeholder alt du skal bruge til at blive en rigtig e-ryger.

Cigaretetui i eksklusivt design, batteri med lang levetid, kompakt USB-oplader samt samt filtre i tre forskellige smagsvarianter - mild tobak, stærk tobak og mentol. Filtrene svarer til i alt ca. 3-4 pakker cigaretter.


I den lækre æske kan du opbevare filtre, oplader og selve cigaretten, så du altid kan have den med i lommen eller i en taske.


Hver 4. uge sender vi dig en komplet pakke med 25 nye filtre i din foretrukne smagsvariant. Der er ingen bindingsperiode på vores leveringsservice. Du kan løbende ændre din månedspakke og skifte til andre smagsvarianter.


Hvis du har behov for yderligere tilbehør eller filtre til din DanSmoke™, så kan du købe det til lave priser i vores webshop på www.DanSmoke.dk.


Tilbudet gælder til og med d. 17.06.2019

Det siger vores kunder

Lene

"Jeg er blevet passioneret "damper" efter jeg har stiftet bekendtskab med DanSmoke.

Jeg er vild med designet som jeg synes er vildt elegant og samtidig vildt cool. Den er afsindig nem at betjene og så fungere leveringen og kontakt med DanSmoke over FB upåklageligt."

Dennis

"Jeg var jo lidt i tivl om det var en fuser. men efter godt 5 uger så kom den. og det er til stor glæde for familien, og ikke mindst mig selv.

Den tager den væste ryge trang og giver mere luft. Så endtil nu en god ting. med en Dansmoke."

Karin

"Jeg er ny bruger og har indtil videre fået halveret mid daglige forbrug af almindelige cigaretter fra ca. 30 til ca. 15.

Mit mål er at mægge de almindelige cigaretter helt på hylden en gang i det nye år."

René

"Jeg er super glad min Dansmoke, og det er jeg fordi jeg har samme følelse af den som hvis jeg sad og røg en rigtig cigarret, den ligger godt mellem fingrene og når man tager et sug på den så kommer der røg ud af den, og ikke nok med det, der er osse et rødt lys i den ude i spidsen af den hvor der på en rigtig cigarret ville være en rød glød...

Jeg kan kun sige at jeg er utrolig glad for min Dansmoke, og tror helt sikkert at den kan bringe mit rigtige ryge behov ned, og måske til sidste få mig til at holde helt op med at ryge både alm. Cigarreter samt Dansmoke."

Hanne

"Jeg er meget glad for min dansmoke og håber det bliver min vej som ikke ryger. Det gode ved denne her er at man føler man for lov til at ryge, så man mangler ikke den fornemmelse af at have noget i hænderne.

Det håber jeg også kan være med til at man ikke tager på. For det er nok manglen af noget at beskæftige sig med som gør at man spiser mere."

Sean

"Jeg synes at Dansmoke er et super alternativ til almindelige ildelugtende smøger! Jeg er allerede begyndt at kunne smage mere og lugtesansen reagerer anderledes :-)

Nu behøver jeg ej heller at frygte at børnene opdager min rygning og konen er begyndt at kysse mig igen :D"

Mette

"Jeg var efterhånden godt træt af at være ildeset som ryger, og altid være nødsaget til at gå udenfor for at ryge. DanSmoke er en super løsning for både rygeren og omgivelserne, og for første gang i fire år kunne jeg sidde i samme rum som antirygersønnen og barnebarnet og nyde en smøg mellem julefrokostens mange retter.

Jeg er overbevist om, at jeg på sigt ikke gider ryge andet end min DanSmoke-cigaret med frisk mentolsmag."

Jørgen

"Alle tiders erstatning for rigtige cigaretter. Nu kan jeg kysse min kone uden problemer med røgsmag"
Ansvarsfraskrivelse: Alle informationer på dette websted har udelukkende til formål at informere. Du skal ikke træffe beslutninger udelukkende baseret på de informationer på dette websted. Du anbefales altid at kontakte en kvalificeret professionel eller din egen læge om ethvert spørgsmål angående rygning, herunder rygestop eller omlægning af rygevaner, samt om meninger og udsagn udtrykt på dette websted. Privat politik: Alle informationer indsamles og opbevares sikkert og fortroligt. Vi videregiver ikke eller deler dine oplysninger med nogen tredjepart uden dit skriftlige samtykke. Nyhedsbreve: Vi tillader os at kontakte dig via nyhedsbrev, brev eller telefon omkring oplysninger om dit abonnement eller for at tilbyde dig produkter indenfor rygning og rygestop. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev direkte i nyhedsbrevet - eller frabede dig yderligere kontakt. DanSmoke™ er produktudviklet i Danmark og USA og markedsføres i Danmark af DanSmoke™ Ltd. Vi følger alle gældende EU-love og EU-regler om fremstilling og kvalitetskontrol af vores produkter. Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ikke er tilfreds, så kontakt os omgående på e-mail. Læs mere om vores produkter på www.DanSmoke.dk.

Om vores rygestop-garanti
Vil tilbyder at refundere 1.000 kroner til dig, såfremt du har benyttet DanSmoke dagligt og været tilmeldt Leveringsservice uafbrudt i mindst 12 på hinanden følgende kalendermåneder uden stoppe med at ryge tobakscigaretter. For at benytte dig af garantien, skal du blot kontakte Kunderservice og udfylde vores Tro & Love-erklæring.

Ønsker du at blive affiliate, eller vil du gerne høre mere om mulighederne for at sælge DanSmoke? Kontakt os på marketing@dansmoke.com.

Betaling med kreditkort:
Hvis du er tilmeldt Leveringsservice, og har angivet kreditkort som betaling, fakturerer vi dit kreditkort med det samme, når vi sender din startpakke og derefter ved starten på hver ny leveringsperiode. Hvis du ikke opsiger Leveringsservice inden den næste levering, bliver du faktureret inden næste pakke sendes til dig og ved starten på hver efterfølgende abonnementsperiode.

Du kan til enhver tid opsige dine abonnementer på VIP Klub på vores hjemmeside. Se §8 for yderligere oplysninger om dine rettigheder ved opsigelse.

Royal Scandinavian

Intet topper en klassiker. Vores Royal Scandinavian er den originale skandinaviske smag; en omhyggeligt udformet, eksklusiv blanding af Burley, orientalsk og Virginia tobak. Et strejf af naturlige søde smagsstoffer tilsættes for at give denne særlige blanding den velkendte smag, du kender fra mærker som Prince og PallMall. For dem, der nyder smagen og fornemmelsen af ​​en rig, fuld-aromatiseret cigaret, har Royal Scandinavian alt det, du ønsker. Et absolut førstevalg for alle tobaksnydere.

US Original

En omhyggeligt udformet smag. For dem, der nyder smagen og fornemmelsen af ​​en mild, fuld-aromatiseret tobak cigaret, så er US Original for dig. Det er e-cigaret smag for folk, der foretrækker smagen af ​​cigaretter som Marlboro, der er den mest populære smag og mærke i USA. Med en ægte smag af original Virginia tobak får du en let, lys og alligevel helt aromatiseret smag uden fornemmelsen af stærk tobak i halsen.

Arabian Classic

En mesterligt formet smag af de fineste tyrkiske og amerikanske tobakker skaber denne karakteristiske smag og mildhed i verdensklasse. Arabian Classic giver en rigere, fyldig smag end eksempelvis US Original og derfor en stærkere smagsoplevelse. Arabian Classic er glat samt fuldt aromatiseret og egner sig derfor perfekt til dig, der ønsker en stærk og kraftig smag, der er rig på tobaksmag og med en stærk smag i halsen.

Menthol

Kølig. Forfriskende. Stærk, men alligevel afdæmpet. Cool Menthol leverer en aromatisk, bølge af iskold ro. Pebermynte, spearmint og naturlig menthol smag puster nyt liv i din indre ro. Bare et sug af en Cool Menthol e-cigaret vil holde dig kølig som en arktisk vind. Virkelig en forfriskende smag!

Sweet Royal

Sødere, blidere og lettere. Vores Sweet Royal er for dem der sætter pris på den oprindelige skandinaviske smag, men med en ekstra strejf af sødme, der giver en blidere og mere afrundet smag, og med en underliggende eksklusiv blanding af Burley, Oriental og Virginia tobak, får den et ekstra sødt touch som du kender fra mærker som Prince og pallmall - med sukker og sødme på toppen. For dem, der nyder smagen og fornemmelsen af ​​en rig, smagsstærk cigaret, er Sweet Royal alt hvad du ønsker. Et perfekt valg for alle, der nyder tobak.